Om oss

Restaurangchansen Sverige har under de 20 senaste åren blivit ett välkommet ekonomiskt tillskott för idrottsföreningar, skolklasser, idéella föreningar etc. Eftersom vi har fokuserat på just mat har också utnyttjandet hos kunden blivit högt, ett häfte för alla helt enkelt. Till detta tillkommer en shoppingdel och nu även en nöjesdel som gör häftet komplett.

Föreningarnas goda förtjänstmöjligheter i kombination med en lättsåld produkt har visat sig vara en effektiv punktinsats som alla inblandade parter drar nytta av.

Föreningen (Förstärker klubbkassan)
Kunden (Äter för halva priset, shoppar med upp till 50% rabatt eller går på evenemang för halva priset)
Restaurangen, butiken eller företaget (Ökar tillströmning och får därmed ett bra reklamvärde)

TT Konsulttjänst AB som är ansvariga utgivare och ägare av varumärket Restaurangchansen Sverige är i ett expansivt skede där ständigt nya regioner täcks in och utvecklas i takt med de nya trenderna och marknadens krav.

Våra trogna återförsäljare ger oss värdefull feedback genom sina kunder. Därför har den höga kvaliteten på utbudet i vårat häfte mynnat ut i ett långsiktigt samarbete med föreningslivet runt om i landet.

Vill er förening, restaurang, butik eller företag ta del av detta är ni välkomna att kontakta oss (se nedan) för ytterligare information.

tt-logo-new_nail TT Konsulttjänst AB
Söderbyvägen 2C
195 60 Arlandastad

Telefon: 08-592 504 14
Epost: [email protected]