Datahantering

Datahantering, RC-Appen

Vi på TT Konsulttjänst AB tar din integritet på allvar och tycker att riktlinjerna kring GDPR är rätt väg framåt. På denna sida vill vi visa dig hur vi hanterar och lagrar din data.

Din data

Kort sammanfattning: Vi lagrar identifierande information om dig för att du ska kunna logga in och använda kuponger. Vi delar aldrig med oss av din data till tredje part. Vi hanterar din data med största säkerhetstänk.

Den enda datan som vi kräver

När du registrerar dig för RC-Appen kräver vi en e-postadress och ett lösenord. Denna information används för att identifiera dig – du ska kunna nyttja dina kuponger var du än är. Ditt lösenord kan aldrig ses av varken anställda vid TT Konsulttjänst AB eller externa konsulter. Din e-postadress går att se av anställda och externa konsulter, men vi använder den endast för att hjälpa dig om du har ett problem i appen.

Data du kan välja att spara

Du kan välja att spara adressinformation om dig. Denna informationen använder vi för att hjälpa dig med kundfrågor.

Om du sparar en skrapkod

När du sparar en skrapkod registreras vilken stad den är kopplad till. Detta för att systemet endast ska ge dig de kupongerna som är relevanta för din stad. Denna information gör också att vi kan nå dig med pushnotiser innehållande relevant information för din stad. Du kan när som helst stänga av pushnotiser i appen.

Skatteverket och myndigheter

Eftersom att RC-Appen erbjuder rabatter är det viktigt att de som tillhandahåller rabatterna kan redovisa detta. Vi registrerar därför antal kuponger du använder.

Om du har frågor

Vi tror på full transparens och hjälper gärna till. Kontakta [email protected] om du har några som helst frågor. Tack!