Tjäna pengar till föreningen,
laget eller klassen

Nå era mål snabbare och enklare än någonsin

Förverkliga era mål och drömmar

Upptäck hur enkelt det är att tjäna pengar och förverkliga mål med Restaurangchansen.

Oavsett om det är pengar för träningsläger, ny utrustning, studentfirande, klassresor eller något helt annat, ger Restaurangchansen er möjligheten att förverkliga era mål och drömmar.

Tjäna hela 50% av försäljningen

Vi strävar efter att göra det så enkelt och lönsamt som möjligt för er. Därför arbetar vi stenhårt med att utveckla strategier som underlättar försäljningen, tar fram säljmaterial och guider samtidigt som vi ser till att ni säkrar en imponerande förtjänst av den totala försäljningen.

Se vad ni kan tjäna

Exempel

50 sålda appkoder
7 500 kr
100 sålda appkoder
15 000 kr
150 sålda appkoder
22 500 kr
500 sålda appkoder
75 000 kr

Sälj våra exklusiva medlemskap

Vårt mål är att inspirera människor att upptäcka mer och njuta av livet till fullo, utan att spräcka budgeten. Oavsett vilket medlemskap dina kunder väljer, kan du vara säker på att du erbjuder dem en unik och värdefull förmån.

Medlemskap Standard

Pris: 300 kr

Erbjud era kunder en prisvärd och smakfull möjlighet att utforska alla våra erbjudanden och rabatter i alla våra områden under 365 dagar. Med ett enda tryck får de tillgång till massvis av spännande restauranger, butiker och aktiviteter.

Medlemskap Familj

Pris: 450 kr

Förse era kunder chansen att dela glädjen med hela familjen! Med vårt familjemedlemskap kan upp till 4 användare dela samma aktiveringskod och njuta av fantastiska erbjudanden och rabatter som passar alla. Perfekt för att utforska alla områden och upptäcka nya favoritplatser tillsammans.

Bli återförsäljare

Så här går det till

1. Ansök till återförsäljare

Utse en försäljningsansvarig som skickar in ansökan. Det kan till exempel vara en lagledare, mentor eller tränare.

2. Ta emot appkoderna

Vi skickar så många koder som ni vill sälja och försäljningsansvarig delar ut till säljarna som är redo att sätta igång. Det är dessa koder som aktiverar ett medlemskap i appen.

3. Börja sälja

Nu är ni redo att börja sälja och tjäna pengar! Vi vill hjälpa er så mycket som möjligt. Därför samlar vi säljmaterial, tips och guider. Ta en titt!

4. Redovisa och ta betalt

När ni har sålt klart redovisar försäljningsansvarig till oss. Efter det kan ni ge er iväg på klassresan, lägret eller precis vad ni vill.

Fem fantastiska fördelar som förening, lag eller skolklass

Bli inspirerad av en framtid fylld med möjligheter och framgångar som återförsäljare hos oss.

Vi erbjuder inte bara ett partnerskap, utan en resa mot att uppnå era mest djärva drömmar och ambitioner. Här är fem fantastiska fördelar som väntar er:

Attraktiv förtjänst

För varje såld aktiveringskod får ni hela 50% i förtjänst. Det är inte bara en möjlighet att öka er intäkt, det är en nyckel till att förverkliga era drömmar och skapa en ljusare framtid.

Möjlighet till fri returrätt

Vi förstår att osäkerhet kan uppstå. Därför erbjuder vi möjlighet till fri returrätt för aktiveringskoder, så att ni kan sälja utan stress och bekymmer. Er trygghet är vår prioritet.

Möjlighet till sponsring

Vi är mer än bara en leverantör – vi är er partner i framgång. Genom olika sponsringsprojekt arbetar vi aktivt med att stödja er och era aktiviteter, för att säkerställa att er resa mot framgång är bekväm och belönande.

Förträfflig flexibilitet

Hos oss är ni inte bunden till strikta tider eller begränsad av scheman. Ni har friheten att sälja när det passar er bäst. Vi tror på att ge er den flexibilitet ni behöver för att blomstra och växa.

Material och support

Från säljguider och tips till digitala material, finns vi här för att stötta och vägleda er genom varje steg på er resa mot framgång. Vi tar även hand om all kundsupport för de som köper medlemskap från er, vilket innebär mindre hantering och mer tid för er att fokusera på försäljningen.

Bli en del av vårt framgångsteam idag och låt oss tillsammans skapa en framtid som är fylld av möjligheter, framgångar och glädje.

Bli återförsäljare

Här kan ni som förening, lag eller klass få mer information eller direkt ansöka till återförsäljare. 

Klicka på den knapp som passar er bäst!

Bli återförsäljare

Här kan ni som förening, lag eller klass anmäla ert intresse av att sälja med Restaurangchansen®.
Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss!


Ange uppskattat antal aktiveringskoder du kommer sälja:

Frågor och svar

Nej, återförsäljare har möjlighet att sälja med full returrätt, vilket innebär noll ekonomiskt risktagande.

Ja, vi rekommenderar att sälja via faktura eftersom det ger längre tid för försäljning och bättre chans att uppnå försäljningsmålen.

Det beror på om ni väljer öppen försäljning (5 veckor) eller fakturaförsäljning (längre bestämd tidsperiod enligt överenskommelse).

Om ni väljer att sälja via öppen försäljning ingår full returrätt. För att ni ska få ut det mesta som återförsäljare, rekommenderar vi att sälja via faktura. Detta ger en längre försäljningstid och bättre chans att uppnå försäljningsmålen.

Är ni redan återförsäljare?

Här hittar ni allt säljmaterial, guider och tips för en lyckad försäljning.

© All Rights Reserved 2024

Kontakt

Bli återförsäljare

Välkommen med er ansökan!

Fyll i formuläret och kom ett steg närmre era mål. Vi hör av oss till er så snart som möjligt efter att ansökan är skickad.

Hur många koder vill ni sälja?
Kontaktinformation

Intresserad att bli återförsäljare?

Här kan du få mer information!

Fyll i formuläret och skicka in, så kontaktar vi er med all information ni behöver.