Appen med tusentals erbjudanden

Utforska exklusiva erbjudanden inom restauranger, butiker och aktiviteter

Upplev mer med Restaurangchansen

Upptäck restauranger som aldrig förr – från de trendigaste till de mest traditionella. Ta del av shoppingerbjudanden från dina favoritbutiker och upptäck en rad aktiviteter som gör varje dag minnesvärd.

Sätt smak på ditt sparande. Ladda ner Restaurangchansen idag!

Ladda ner appen här

Upplev appens alla funktioner

Från förbättrad användarupplevelse till skräddarsydda rekommendationer – låt dig inspireras av det bästa från Restaurangchansen.

En modern användarupplevelse

Utforska Restaurangchansen med en helt ny nivå av användarvänlighet. Vår uppdaterade design erbjuder en fräsch och modern estetik som gör det enklare än någonsin att hitta och utnyttja våra fantastiska erbjudanden.

Kraftfulla sökfunktioner

Spara tid och maximera din effektivitet med våra förbättrade sökalternativ. Vår uppdaterade sökfunktion ger dig möjlighet att snabbt och enkelt hitta precis det du letar efter.

Heta och populära erbjudanden

Ta del av de mest eftertraktade erbjudandena från våra partners och dra nytta av det som är hetast just nu. Upptäck spännande möjligheter och spara pengar med Restaurangchansen.

Tydligare kartvy

Få en klarare överblick över alla tillgängliga förmåner i din omgivning med vår förbättrade karta. Utforska erbjudanden nära dig och dra nytta av det bästa som Restaurangchansen har att erbjuda.

Personliga rekommendationer för dig

En unik upplevelse med skräddarsydda erbjudanden som är noga utvalda för att passa din smak och dina intressen. Upptäck nya favoriter och maximera din nöje med Restaurangchansen.

Senaste nyheterna direkt i appen

Håll dig uppdaterad med de senaste erbjudandena och nyheterna från Restaurangchansen direkt i appen. Missa aldrig en chans att dra nytta av spännande möjligheter och exklusiva erbjudanden.

Upplev det förbättrade Restaurangchansen idag och ta del av det bästa som appen har att erbjuda.

Ditt medlemskap

Vägen till smakfulla upplevelser

Som medlem får du tillgång till alla exklusiva erbjudanden i 365 dagar och i alla områden som finns i appen.

Sök efter Restaurangchansen i App Store eller Google Play Store och ladda ner. Skriv in din aktiveringskod och skapa en profil. Sen är äventyren oändliga!

Välj mellan:

Medlemskap Standard

För 1 användare

300 kr

Medlemskap Familj

För upp till 4 användare

450 kr

Familjeprofil: Så här gör du

Tre enkla steg för dig som köpt medlemskap Familj

Du som köpt medlemskapet är den som blir ägare av familjeprofilen genom att skriva in aktiveringskoden.

Som ägare har du möjlighet att lägga till och ta bort familjemedlemmar från familjeprofilen.

Se till att du skapat ett konto i appen innan du fortsätter med följande steg.

Steg 1: Skriv in din familjeaktiveringskod.

Klicka på “Profil” längst ner i höger hörn och sedan på “Familjeprofil”.

Steg 2: Skapa din familjeprofil.

Ange ett önskat familjenamn.

Steg 3: Bjud in familjemedlemmar.

Bjud in familjen med samma mailadress som de skapat sitt konto med.

Bra att veta!

  • Familjemedlemmarna du vill bjuda in måste först skapa ett konto i appen.

  • Familjemedlemmarna kan inte skriva in aktiveringskoden för att gå med.

  • Familjemedlemmarna kan inte vara med i fler än en familj åt gången.

Se nu till att dela alla smakfulla upplevelser med dina nära och kära. Vi ses i appen!

Frågor och svar

Om uppdateringen

Den nya uppdateringen förbättrar din användarupplevelse och kommer göra din tid med Restaurangchansen ännu mer givande och anpassad efter dina preferenser.

Vi stödjer versioner från iOS 12 och Android 5 / SDK 21. Appstorleken är 19 MB för Android och 27 MB för iOS. Observera att detta kan komma att förändras.

Inga problem! Du kan använda den köpta aktiveringskoden som vanligt. Uppdateringen kommer inte påverka ditt medlemskap negativt. Aktivera det när du är redo att ta del av erbjudandena.

Vanliga frågor om appen

Kontrollera din skräppost eller övriga mappar. Vissa brandväggar kan placera e-posten där. Det kan ibland ta en stund innan e-posten når fram.

Det kan bero på två saker. 1. Kontrollera att du har angett rätt e-postadress som du registrerade hos oss. Om du skriver fel adress kan vår server inte hitta din e-post. 2. Se i skräpposten eller övrig post då e-posten med ditt nya lösenord kan hamna där.

Aktiveringskoden ska ha 15 tecken och kan innehålla både siffror och små bokstäver. Var noga med att se till att ”O” är ett ”O” och inte en nolla, och att ett rakt streck i koden är ett litet ”L” och inte en ”1”.

Kontrollera din internetuppkoppling och se till att du har den senaste uppdateringen av vår app. Prova att starta om appen och försök igen. Ibland ansluter mobilen till en dålig wifi, och i så fall kan du testa att stänga av wifi och använda mobilt nätverk.

Se till att användaren du loggat in med är kopplad till en aktiveringskod. Om användaren inte är det kommer du inte att se några kuponger.

Du kan köpa aktiveringskoder från närmaste förening som säljer Restaurangchansen. Du kan även beställa direkt från oss här.

Kontakta oss

Vid frågor/problem med appen

 Maila oss på [email protected]. Vi försöker att svara på ditt ärende så fort som möjligt. Vår support har öppet mellan måndag-torsdag (09:00-16:00) och fredagar (09:00-15:00). Gäller ej helgdagar.

© All Rights Reserved 2024

Kontakt