RC Appen

Restaurangchansen som app, laddad med erbjudanden från restauranger, shopping och onlinerabatter.

Så funkar det

RC-Appen har tagits fram för att göra det lättare att alltid ha tillgång till de erbjudanden som finns representerade. Du har tillgång till alla erbjudanden i alla våra anslutna städer och 100-tals nätbutiker i 365 dagar från att du aktiverar den.

Du kan välja “RC Appen Singel” som ger dig tillgång till allt för en användare, eller “RC Appen Familj” där du kan registrera upp till 4 samtidiga medlemmar som delar på erbjudanden.

Börja med att ladda hem RC-Appen från det ställe du vanligtvis hämtar appar. Den är givetvis gratis att ladda ner. Sök bara på Restaurangchansen eller RC Appen.

För att aktivera erbjudandena i appen krävs en aktiveringskod.

Denna kod kan du köpa digitalt från vår webbutik eller i form av en appfolder från din lokala förening. 

I Appfoldern finns en ruta som skrapas för att få fram koden. När du skrapat fram koden är det bara några enkla steg innan du är igång med appen och kan ta del av erbjudanden från just din stad. Med “RC Appen Familj” kan du använda samma kod på upp till 4 enheter samtidigt.

  1. Öppna appen.

  2. Skrapa fram aktiveringskoden i den grå rutan längst ned på sidan i appfoldern.

  3. Klicka på ”Ny användare” och följ anvisningarna. Om du redan är registrerad användare loggar du in som vanligt med din e-post och ditt lösenord och registrera din aktiveringskod från menyn. 

  4. Välj förvald stad du vill koppla appen till och bekräfta ditt val. 

    KLART!

Du har nu tillgång till en mängd rabatter och erbjudanden direkt i telefonen. Denna app kan spara dig många tusentals kronor. Du måste ha en internetanslutning för att kunna se och använda erbjudandena.

Vanliga frågor & svar

Kolla även om mailet har hamnat i din skräppost eller övrigt. En del brandväggar kan lägga mailet där. Ibland kan det ta ett litet tag innan mailet kommer fram.

Det kan bero på två saker. 1. Har du skrivit den mail adressen som du angett som konto hos oss? Skriver du fel adress hittar ej vår server din mail. 2. Mailet från oss med ditt nya lösenord kan ha hamnat i din skräppost eller övrigt post. kolla även där.

Skrapkoden ska ha 15 tecken. Var noga med att kolla så att O är ett O och inte en nolla eller att ett rakt streck i koden är ett litet L och inte en 1a eller ett stort I.

Har du en internetuppkoppling? kolla så du har senaste uppdateringen av vår app. Testa starta om appen och försök igen. Ibland kopplar mobilen upp sig mot en dålig wifi och då kan ni testa med att stänga av Wifi så det får gå mot mobilt nätverk.

Är den användaren du loggat in med kopplad till någon skrapkod. Är den ej det så får man inte upp några kuponger.

Du kan köpa den av närmaste förening som säljer Restaurangchansen. Hittar du ingen går det bra att beställa här direkt från oss här›

Om inget av detta hjälper. Maila oss på [email protected]. Vi försöker att alltid svara inom 24 timmar.

© All Rights Reserved 2021

Support