RC-appen

Nu finns äntligen Restaurangchansen som app. Vi har valt att kort och gott kalla den för; RC-appen. Appen innehåller samma intressanta erbjudanden. Från restauranger Köp 2 betala för 1, samt shopping med upp till 50% rabatt. Erbjudandenas startdatum och innehåll varierar naturligtvis beroende på vilken stad i Sverige det gäller. Appen finns för både iOS och Android och den är givetvis gratis att ladda ner. Du hämtar den där du vanligtvis hämtar appar.

Appen har tagits fram för att göra det lättare att alltid ha tillgång till de erbjudanden som finns representerade. Priset på en aktiveringskod till appen är detsamma som för häftet; 260kr, där hela 130kr går tillbaka till den förening som sålt aktiveringskoden. En försäljning av aktiveringskod till appen stödjer din förening eller den du köper av med lika stor del som om du köpt häftet. Varje köpt kod går att använda på två telefoner samtidigt i samma stad.

Börja med att ladda hem appen från det ställe du vanligtvis hämtar appar. Appen är givetvis gratis att ladda ner sök bara på restaurangchansen eller RC Appen. För att aktivera erbjudandena i appen krävs en aktiveringskod. Denna kod kan du köpa i form av en appfolder. I Appfoldern finns en ruta som skrapas för att få fram koden. Koden kan aktiveras på två enheter samtidigt. När du skrapat fram koden är det bara några enkla steg innan du är igång med appen och kan ta del av erbjudanden från just din stad.

1. Öppna appen.

2. Skrapa fram aktiveringskoden i den grå rutan längst ned på sidan i appfoldern.

3. Klicka på ”Ny användare” och följ anvisningarna.

4. Välj stad du vill koppla appen till och bekräfta ditt val.

KLART!
Du har nu tillgång till en mängd rabatter och erbjudanden direkt i telefonen. Denna app kan spara dig många tusentals kronor. En kod går att använda på två enheter samtidigt. Du måste ha en internetanslutning för att kunna se och använda erbjudandena.

[box type=”info” icon=”none”style=”rounded” border=”full”]Läs vanliga frågor och svar gällande appen här ›[/box]

Appen bidrar i högsta grad, mycket tack vare sin tillgänglighet, till att butiker och företag skapar merförsäljning. Samtidigt ger det idrottsföreningar, skolklasser, idéella föreningar etc en chans till kassaförstärkning. Ett ytterligare plus är ju att du alltid har dina erbjudanden med dig i telefonen och att du bidrar till minskad pappersförbrukning.

Alla är varmt välkomna att deltaga utan ekonomiska risktaganden.

BLACK WEEK

SPARA 520kr

KÖP 1 ST RESTAURANGCHANSEN

FÅ 2 ST ONLINERABATT PÅ KÖPET!

Bästa rabatterna på Sveriges bästa nätbutiker

Samtidigt stödjer du Sveriges föreningsliv. Win-win!