Gör affärer med mening

Annonsera smartare och stöd svenskt föreningsliv

Bli en del av vår växande gemenskap – kostnadsfritt!

Maximera ditt företags potential med Restaurangchansen – en dynamisk plattform som ger dig exceptionella fördelar som annonsör samtidigt som du stöttar det svenska föreningslivet. Tillsammans bygger vi en stark gemenskap där din verksamhet kan blomstra och växa, helt utan kostnad.

Anslut till Restaurangchansen idag!

Upptäck vilka fördelar som väntar

Var beredd att överraskas av fördelarna – ta ditt företag till nya höjder, samtidigt som du blir en del av en meningsfull gemenskap.

1. Attrahera nya, lojala kunder

Med lockande erbjudanden når du en bredare publik och drar till dig nya, lojala kunder som uppskattar det du har att erbjuda.

2. Maximera exponering och igenkänning

Med över 274,000 användare växer vår gemenskap stadigt. Genom att synas hos oss får du en oöverträffad exponering som hjälper dig att skapa stark igenkänning och lojalitet.

3. Stimulera merförsäljning

Genom att dela dina erbjudanden med vårt engagerade community växer chansen till ökad försäljning. Nöjda kunder är mer benägna att göra ytterligare köp, vilket ger dig fler intäkter och en gladare kundbas.

4. Uppnå ökad trovärdighet

Restaurangchansen är inte bara en plattform för affärer, det är även en plattform för gemenskap. Genom att ansluta till oss, stärker du trovärdigheten genom ett engagerat nätverk som stöttar det svenska föreningslivet.

Dyk ner i en mångfald av dynamiska målgrupper och intressen

Upplev mer i vardagen med smakfull elegans. Restaurangchansen är inte bara en plattform, det är en livsstil för de som strävar efter att göra varje dag minnesvärd. Genom att erbjuda unika möjligheter och upplevelser har vi skapat en dynamisk gemenskap som lockar en mångfald av individer och intressen.
Ett varierat landskap för framgångsrika annonsörer. Med en omfattande och engagerad kundbas har Restaurangchansen skapat det perfekta landskapet för annonsörer att nå ut till sina målgrupper. Här kan du synas och växa i en miljö där mångfald och dynamik är nyckeln till framgång.

Så bidrar ditt företag till svenskt föreningsliv

Genom att bli en del av Restaurangchansen får du inte bara möjligheten att marknadsföra ditt företag till tusentals potentiella kunder, utan du spelar också en avgörande roll i att främja det svenska föreningslivet. Hur? Jo, låt oss förklara.

När föreningar ansluter sig till oss, får de möjligheten att tjäna pengar genom att sälja våra medlemskap. För att detta ska vara möjligt behöver det finnas företag tillgängliga i det området. Det är här du kommer in i bilden.

Genom att erbjuda lockande och fördelaktiga erbjudanden till våra medlemmar gör du det möjligt för föreningarna att öka sina försäljningsmöjligheter och därmed öka sina intäkter. För varje försäljning som görs, får föreningarna en del av intäkterna – hela 50% faktiskt. Det är en win-win-situation för alla parter involverade.

Som annonsör hos Restaurangchansen får du inte bara synlighet och ökad försäljning, utan du spelar också en aktiv roll i att stödja det svenska föreningslivet. Var med och bidra till en blomstrande gemenskap samtidigt som du lyfter fram din verksamhet till nya höjder med Restaurangchansen.

Bli annonsör

Här kan ni som restaurang, butik eller företag anmäla ert intresse av att bli annonsör.

Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss!

Frågor och svar

Restaurangchansen har över 270,000 användare och vår gemenskap växer stadigt. Genom att bli en del av Restaurangchansen får ert företag en imponerande exponering och ökad igenkänning bland våra medlemmar.

Genom att erbjuda lockande erbjudanden på vår plattform har ni möjlighet att attrahera och behålla nya lojala kunder. Våra medlemmar söker aktivt efter spännande erbjudanden, och genom att vara en del av Restaurangchansen ökar ni chanserna för återkommande affärer.

Vi har byggt upp en omfattande och mångfaldig kundbas, vilket skapar en dynamisk miljö perfekt för annonsörer som vill nå ut till olika målgrupper med olika intressen.

© All Rights Reserved 2024

Kontakt