Gör affärer med mening

Annonsera smartare och stöd svenskt föreningsliv

Bli en del av gemenskapen

Anslut ert företag och bli en del av en vinnande allians där ni, våra medlemmar och föreningar möts för att skapa en unik och fördelaktig gemenskap. Låt ert företag blomstra med Restaurangchansen.

Upplev fördelarna med Restaurangchansens plattform

Att vara annonsör hos Restaurangchansen ökar inte enbart chanserna till nya lojala kunder och ökad omsättning. Som annonsör hos oss får ni:

  • Ökad trovärdighet: En viktig del av Restaurangchansen är föreningslivet. Vi lägger stort fokus på att värva nya medlemmar från föreningarna, så att de kan nå sina mål och drömmar. När ni blir en del av Restaurangchansen, blir ni en del av att stötta det svenska föreningslivet.

  • Maximera synlighet och igenkänning: Vi har över 100,000 starka aktiva medlemmar och vår gemenskap växer sig starkare och starkare. Genom att bli en del av Restaurangchansen ger det er en otrolig exponering.

  • Stimulera merförsäljning: Genom att annonsera era erbjudanden hos oss, finns goda chanser till merförsäljning. När kunder är nöjda ökar sannolikheten att de uttrycker sin uppskattning genom att göra ytterligare köp. (fler klirr i kassan)

  • Nå nya, lojala kunder: Lockande erbjudanden genererar ofta nöjda kunder. Genom att visa upp era styrkor hos oss, har ni goda chanser till nya återkommande kunder.

Dynamiska målgrupper och intressen i mångfald

Restaurangchansen är skapad för de som vill uppleva mer i vardagen på ett smakfullt sätt. På så vis har vi byggt upp en omfattande kundbas – ett perfekt landskap för annonsörer.

Bli annonsör

Här kan ni som restaurang, butik eller företag anmäla ert intresse av att bli annonsör.

Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss!

Frågor och svar

Restaurangchansen har över 100,000 aktiva medlemmar och vår gemenskap växer stadigt. Genom att bli en del av Restaurangchansen får ert företag en imponerande exponering och ökad igenkänning bland våra medlemmar.

Genom att erbjuda lockande erbjudanden på vår plattform har ni möjlighet att attrahera och behålla nya lojala kunder. Våra medlemmar söker aktivt efter spännande erbjudanden, och genom att vara en del av Restaurangchansen ökar ni chanserna för återkommande affärer.

Vi har byggt upp en omfattande och mångfaldig kundbas, vilket skapar en dynamisk miljö perfekt för annonsörer som vill nå ut till olika målgrupper med olika intressen.

© All Rights Reserved 2024

Support