Bli annonsör gratis

Gör affärer med mening och stöd svenskt föreningsliv

Maximera din tillväxt – helt kostnadsfritt!

Ta del av exceptionella fördelar som annonsör samtidigt som du är med och stöttar det svenska föreningslivet. Anslut dig till en stark gemenskap där din verksamhet kan blomstra och växa, helt utan kostnad.

Upptäck vilka fördelar som väntar

Ta ditt företag till nya höjder, samtidigt som du blir en del av en meningsfull gemenskap.

Attrahera nya, lojala kunder.

Med lockande erbjudanden når du en bredare publik och drar till dig nya, lojala kunder som uppskattar det du har att erbjuda.

Nyfiken på våra aktuella erbjudanden?

Maximerad exponering

Med över 274,000 användare växer vår gemenskap stadigt. Genom att synas hos oss får du en oöverträffad exponering som hjälper dig att skapa stark igenkänning och lojalitet.

Ökad merförsäljning

Genom att dela dina erbjudanden med vårt engagerade community, växer chansen till ökad försäljning. Nöjda kunder är mer benägna att göra ytterligare köp, vilket ger dig fler intäkter och en gladare kundbas.

Uppnå stärkt trovärdighet

Restaurangchansen är inte bara en plattform för affärer, det är även en plattform för gemenskap. Genom att ansluta till oss, stärker du trovärdigheten genom ett engagerat nätverk som stöttar det svenska föreningslivet.

Ta del av dessa fördelar helt gratis!

Nå unika målgrupper

Med en omfattande och engagerad kundbas har vi skapat det perfekta landskapet för annonsörer att nå ut till en bred och unik målgrupp.

Här kan du synas och växa i en miljö där mångfald är nyckeln till framgång och tillväxt. Genom att erbjuda unika möjligheter och upplevelser har vi skapat en dynamisk gemenskap som lockar en mångfald av individer och intressen.

Med en omfattande och engagerad kundbas har vi skapat det perfekta landskapet för annonsörer att nå ut till en bred och unik målgrupp. Här kan du synas och växa i en miljö där mångfald är nyckeln till framgång och tillväxt. Genom att erbjuda unika möjligheter och upplevelser har vi skapat en dynamisk gemenskap som lockar en mångfald av individer och intressen.

Så bidrar ditt företag till svenskt föreningsliv

Genom att bli en del av Restaurangchansen får du inte bara möjligheten att marknadsföra ditt företag till tusentals potentiella kunder, utan du spelar också en avgörande roll i att främja det svenska föreningslivet. Hur? Jo, låt oss förklara.

När föreningar ansluter sig till oss, får de möjligheten att tjäna pengar genom att sälja våra medlemskap. För att detta ska vara möjligt behöver det finnas företag tillgängliga i det området. Det är här du kommer in i bilden.

Genom att erbjuda lockande och fördelaktiga erbjudanden till våra medlemmar gör du det möjligt för föreningarna att öka sina försäljningsmöjligheter och därmed öka sina intäkter. För varje försäljning som görs, får föreningarna en del av intäkterna – hela 50% faktiskt. Det är en win-win-situation för alla parter involverade.

Som annonsör hos Restaurangchansen får du inte bara synlighet och ökad försäljning, utan du spelar också en aktiv roll i att stödja det svenska föreningslivet.

Var med och bidra du med!

Som annonsör hos Restaurangchansen får du inte bara synlighet och ökad försäljning, utan du spelar också en aktiv roll i att stödja det svenska föreningslivet. Var med och bidra du med!

Bli annonsör

Här kan du som restaurang, butik eller företag anmäla ditt intresse av att bli annonsör.

Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss!

Frågor och svar

Restaurangchansen har över 274,000 användare och växer snabbt. Genom att bli en del av oss får ditt företag bred exponering och ökad igenkänning bland våra medlemmar.

Genom att erbjuda attraktiva erbjudanden på vår plattform kan ni locka och behålla nya lojala kunder som aktivt söker efter spännande erbjudanden.

Vi har en mångfaldig kundbas som gör det möjligt för annonsörer att nå ut till olika målgrupper med olika intressen. Vår gemenskap lockar en mångfald av individer och intressen.

Genom att vara med i vår app stödjer du de föreningar som tjänar pengar genom att sälja våra medlemskap (som innehåller dina erbjudanden). För varje försäljning får föreningarna 50% av intäkterna.

Ja, det är helt kostnadsfritt. Ditt företag får synlighet och ökad försäljning samtidigt som du stödjer det svenska föreningslivet.

Du får ökad exponering, nya lojala kunder, ökad försäljning och stärkt trovärdighet genom att vara en del av vårt nätverk. Dessutom stödjer du det svenska föreningslivet. Win-win!

© All Rights Reserved 2024

Kontakt