Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av våra cookies.
Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av våra cookies.

Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1. Detta innebär att den som använder kupongerna i häftet kan äta för ½ priset. I varje häfte finner man erbjudanden i form av allt från frukostbuffé, dagens lunch, a´la carte, fast food, café & bakverk, delikatesser med mera. Succén fortsätter med shopping, aktiviteter, tjänster m.m. från flertalet av de mest kända företag och butikskedjorna med upp till 50% rabatt.

Grundtanken med Restaurangchansen är att främja restauranglivet och ge idrottsföreningar, skolklasser samt ideella föreningar möjligheten till att förstärka sina klubbkassor med en unik och bred produkt där varje deltagare är vinnare.

Välkommen som återförsäljare!

Vårt koncept bygger på att:

  • Ingen kostnad för restaurangerna att deltaga.
  • Ökad kundtillströmning till restauranger.
  • Inga ekonomiska åtaganden för skolklasser och föreningar.
  • Full returrätt på ej sålda häften.
  • Extremt goda försäljningsvillkor. ( 130 kr / sålt häfte )
  • Extremt goda förtjänstmöjligheter för skolklasser och föreningar.

Vi arbetar idag som marknadsledande med vårt koncept i hela Sverige och har ett mycket brett nät av återförsäljare såväl lokalt som regionalt.

Vår vision är att restaurangerna ska öka sin omsättning och få fler kunder till sig. Samtidigt som detta sker ska deras marknadsföring förnyas och utvecklas genom Restaurangchansens koncept och exponering.
Kunderna i sin tur ska få möjligheten att äta ute mer ofta och få en känsla för bra mat äter man ute genom unika förmåner i Restaurangchansen.

Vårt mål är att varje stad som har ett brett restaurangutbud samt ett stort föreningsliv ska erbjudas vår produkt. Vi arbetar hela tiden för att utöka våra marknader genom att starta nya städer successivt runt om i Sverige.

Varje häfte erbjuder vi på en tid av minimum 8 månader upp till 10 månader beroende på stad och plats i Sverige. Giltighetstid framgår på baksidan på varje kupong.
Häftet består i regel av c:a 150/200 förmånskuponger samt c:a 30/60 restauranger. Försäljningspriset är 260 kr inklusive moms.

Restaurangchansen Sverige finns med huvudkontor i Sigtuna, norr om Stockholm och har funnits som företag sedan år 1999.

För mer information om Restaurangchansen är Ni välkomna att antingen ringa oss på 08-592 504 14 eller skicka oss ett mail med Era frågor på: info@restaurangchansen.se

Restaurangchansen Sverige – originalet

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Restaurangchansen – TT Konsulttjänst AB